02 November 2011

Kegunaan Naturactor Code : 171 [Hijau]

Salam semua, selamat pagi. Hanya entry pendek, takda idea nak bebel panjang. Hanya untuk menjawab soalan kepada mereka yang bertanya mengenai naturactor berwarna hijau dan code nya adalah 171.

Fungsi utamanya adalah untuk menutpu parut, jerawat atau apa sahaja yang tercela di kawasan muka. Ok jelas ye?. :D


Ni gambar di ambil dari google, naturactor pure japan

6 org pengomen

November 2, 2011 at 7:49 AM

camne nak tahu brand nie ori or tak yek..salu jumpe yang tak ori..tapi macam konfius pulak

November 2, 2011 at 8:33 AM

yg tak ori bekas bwhnya lutsinar..kalau yg ori mcm ni semua putih, dan ada sticker kt bwh

November 2, 2011 at 5:50 PM

lisa baru je nak try naturactor ni. lisa amek code 141. tak tahu la ok ke tak. huhhuhuhuhu.semua code ni same je kan function die?

November 3, 2011 at 7:25 AM

maksud adik kod yg mana sama fungsi? selain dari 161, 171 ngan warna putih, yg lain adalah sama...141 mcm akak pakai

November 3, 2011 at 10:21 PM

haah.lisa baru je nak try 141 ni. harap2 la okay ngn kulit muka. ngeee

September 1, 2012 at 1:27 AM

hai

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...