03 November 2011

Tarikh-tarikh kosong untuk di booking

Salam semua. Ok hanya entry pendek, sebab mood melayang-layang la. Ok aku nak bagitahu tarikh-tarikh yang masih kosong jika ada yang berminat untuk booking di hari pertunangan/perkahwinan ya.

13.11.2011 (ahad)

19.11.2011 (sabtu)

20.11.2011 (ahad)

10.12.2011 (sabtu)

11.12.2011 (ahad)

17.12.2011 (sabtu)

18.12.2011 (ahad)

24.12.2011 (sabtu)

25.12.2011 (ahad)

Saja je letak tarikh-tarikh kosong tu, sebab ada yang mesej tanya tarikh kosong. Mungkin ini boleh membantu anda. Dan aku minta tolong sangat-sangat, kalau betul-betul nak booking aku perlukan deposit dan jangan buat aku tertunggu-tunggu dengan jawapan. Kesian kepada yang dah bertanya dan aku tolak job tu.

Aku nak mohon maaf untuk mereka yang berada di luar kawasan lembah klang dan putrajaya, sekiranya anda inginkan service makeup aku, bolehkah kiranya memberikan masa untuk aku berbincang dahulu dengan encik suami. Sekirannya tak boleh nak pergi jangan kecil hati ya.


Photobucket

1 org pengomen

November 3, 2011 at 10:19 PM

bestnyee.nak beljar gak. tapi jauhhhh:(

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...