Perkhidmatan

PERKHIDMATAN SOLEKAN


[Barang Make Up: NARS, MAC, Krayolan,The Balm, NYX, Makeup Geek, Alha Alfa Cosmetic, dll]

Terma & syarat : Sila baca dengan teliti. Untuk booking deposit diperlukan, sekiranya customer ingin membatalkan service makeup yang telah di booking harap diberitahu awal dan duit deposit TIDAK AKAN DIPULANGKAN. Harap maklum.

Harga Makeup

Trial makeup (Bridal) - RM200 
Dinner/Event - RM150 - RM200
Indoor/Studio Photoshoot - RM200
Outdoor Photoshoot - RM300
Tunang - RM250
Nikah/Sanding/Bertandang- dari RM400
Pengapit/Family Members- RM100


* No hairdo / Tiada set rambut


setiap service akan di charge transport + tol, transport dikira ikut kilometer.
RM1 utk setiap kilometer (RM1 per km).
TIADA CHARGE TRANSPORT UNTUK SEKITAR PUTRAJAYA.


* Cornfirm sahaja, deposit RM50 minimum diperlukan untuk lock date.
* Duit balance perlu diberi sebelum @ selepas selesai tugasan, cash only.
* Valid sekitar Putrajaya, Klang Valley & kawasan berhampiran. Kawasan lain bergantung kpd keadaan.
* HARGA BOLEH DIRUNDING IKUT KESESUAIAN
* SMS/Whatsapp 019-3944695 utk booking atau ada sebarang pertanyaan
* Dimohon hanya customer perempuan sahaja yang dibenarkan datang/masuk ke rumah saya sekiranya mekap dirumah saya!!! 

51 org pengomen

July 21, 2011 at 5:16 PM

kalau dkt uitm johor cmne ek kira? :)!

July 23, 2011 at 11:53 PM

alamak, johor tak pergi kot...sorry dear

July 24, 2011 at 7:40 PM

Oh okay :)! just asking, mmber tanya nak makeup for dinner. allright :D

July 28, 2011 at 1:30 PM

ouhh x pi johor ka?
kot2 sampai johor, bitau la yer... nak jugak try ni... :)

August 5, 2011 at 8:28 AM

kalau terpegi ke johor nnti fareha bgtau ok :)

August 7, 2011 at 9:16 PM

wah..kalo nak suh ajar make up blh ke?brapa cas?

August 16, 2011 at 10:20 AM

nice make up...i suka yg natural look...not so heavy... walaupun im in Perlis...but maybe kalau i ada biz function...like MGU di PWTC on 18 Dicember..i will contact u...:)

August 16, 2011 at 10:28 AM

ok dear :), i like

September 6, 2011 at 7:16 PM

interesting....Bos besar ade buat tutorial make up x?

September 7, 2011 at 7:37 AM

tutorial make up buat masa ni belum lg, sbb kepakaran takda nak merakam video tu...insyaAllah mane tau satu hari nanti kan :)

December 11, 2011 at 2:32 AM

nak tanya if dekat semenyih kira macam mana ye?tq..

December 12, 2011 at 10:40 AM

semenyih di mana dan event apa? sy kena tgk dulu :)

December 16, 2011 at 2:43 PM

Oh..area putrajaya je la ye?

December 16, 2011 at 8:39 PM

putrajaya, klang valley dan berhampiran dgn nya dear :)

December 19, 2011 at 12:53 PM

Oh..hee..kalau saya nak try make up akak saya kena pergi ke tempat akak la ye?

December 19, 2011 at 2:11 PM

utk day makeup dan trial makeup je kena p umah akak dik..

December 19, 2011 at 3:22 PM

hee..menarik..Insyallah next year saya nak try make up kat akak for daily /trial..Nanti saya roger akak ye ~_~

December 20, 2011 at 8:21 AM

ok adik...nanti roger2 je akak ya

February 6, 2012 at 9:31 PM

salam akk... if nk makeup for dinner kt subang, ade charge transport ke?

February 7, 2012 at 10:42 AM

yup itaibaby..transport akan dikira..yg free hanya dalm putrajaya sahaja. akak akan kira 1km=rm1 shj

February 8, 2012 at 12:58 AM

alahai..nape la saye xjumpe blog ni sblm tunang tu ari..tym tunang mekap sy sgt la scary..uwaaa ;(

February 8, 2012 at 2:12 PM

takper bluefairy, nikah dan sanding ada lg :)

March 15, 2012 at 10:12 AM

kalau nak makeup dinner ala selebriti (rozita che wan) bape charge?heheheheh 0133247725 are shah alam

March 15, 2012 at 2:31 PM

dh reply dlm sms nurul ezzatul :)

May 5, 2012 at 9:36 PM

nk tnye..kalo ke melaka boleh ker?

August 24, 2012 at 8:09 PM

saya nak day mekap untuk 3hb oktober 2012 boleh? sy tinggal di presint 14

August 30, 2012 at 4:55 PM

kalau untuk tunang RM180 kan...kalau sy nak buat area cheras prima, kajang brape sy perlu byr?? n payment mcm mana??

August 30, 2012 at 4:58 PM

kalau untuk tunang RM180 kan...kalau sy nak buat area cheras prima, kajang brape sy perlu byr?? n payment mcm mana??

December 28, 2012 at 10:56 PM

Kalo I yg dtg tmpt u utk mekap boleh ke?

March 31, 2013 at 9:59 AM

make up dinner brape ye?

April 15, 2013 at 4:18 AM

Salam.. sy nk tnye kalau makeup tunang tp sy di semenyih brpe ye total include all charge...

April 19, 2013 at 10:48 AM

wlam hanna....semua skali rm250

July 5, 2013 at 9:39 AM

assalamualaikum..sy nak tnye pakej tunang brape skrg?klu dkt presint 9 akak caj bape untuk make up tunang?

July 9, 2013 at 12:11 PM

Wlam...tunang rm180 shj free transport utk putrajaya....bole sms/whatsapp 0193944695 ye...bole bincanh ok dear nur fatin

July 10, 2013 at 10:22 AM

terima kasih..boleh sy taw servis fareha rahmat ni ade butik ke?in case sy blh dtg butik if dkt dgn rumah...

July 12, 2013 at 12:37 PM

Sy xda butik dear...freelance...

July 15, 2013 at 10:22 AM

Assalamualaikum..nak tanya area kepong untuk mekap nikah brapa ye cas semua?

July 15, 2013 at 10:23 AM

Assalamualaikum..kalau area kepong..untuk majlis nikah..brapa ye kos?

August 7, 2013 at 9:40 AM

utk 3hb 11 ade kosong lagi x untuk make up tunang?

November 5, 2013 at 11:45 AM

Assalamualaikum..Saya nak enroll kelas makeup pengantin macamana

November 25, 2013 at 11:56 PM

As salam..sis nk x buat kelas di JB ke...

December 6, 2013 at 2:33 PM

salam nk tnye klau makeup kanak2 blh x?ank ada masuk fashion show hjg bln nie.umur 4thn...brp pn ambik?

December 6, 2013 at 2:35 PM

salam,
sy nk tnye blh makeup budak umur 4thn nk msuk fashion show tadika dia hjg bln nie..area ptrjya...klau blh nk tahu brp charge?
tima kasih

December 7, 2013 at 7:31 AM

cakna - bole sms/whatsapp fareha 019-3944695 utk berbincang

norshilawati - bole je s turun JB dear tp kumpoul 30org...u jadi organizer bole je turun :)

nur muslifa - ooo bole je...plg rendah sy amik rm80 tp utk kanak2 sy amik rm50 shj, kalau masih berminat bole sms/whatsapp sy ye dear

September 26, 2014 at 10:36 PM

Buat cls lg x area putrajaya. Nk join laaa.. Cmne nk bookg. Nk no phone pls.. I ddk p15

February 11, 2015 at 9:18 AM

Makeup dinner di hotel equtorial bangi brapa ya

February 12, 2015 at 3:34 PM

RM130 dear...boleh whatsapp sy lg sng 019-3944695

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...