22 September 2011

Sudah bertukar wajah, again :)

Salam semua, selamat pagi. Terkezut ke tengok blok mak. Jangan terkezut nok, mak baru tukar template, hasil kreatif Wan Hazel. Terima kasih adik kerana sanggup melayan kerenah akak ni huhuhu. Saja bertukar angin, nak cuba hasil tangan kaum adam pula. Selalu tempah kat kaum hawa je kan. Amacam ok tak kawan-kawan?.



Dikesempatan ini ingin aku ingatkan bahawa Kelas Solekan Peribadi pada 1 Oktober 2011 ini masih ada 4 kekosongan. Jom ramai-ramai memenuhkan ruang dan berkongsi ilmu bersama aku. Lepas ni korang pula boleh jadi MUA, mana tahukan.



Ok gambar dibawah memang takda motif pun dengan entry ni huhuhu. Hanya nak tunjuk, itulah contoh make up simple yang hanya mengenakan brown maroon smokey eyes. Tak nampak sangat pun sebab aku memang suka natural dan neutral cam gitu. Inilah make up pada pagi hari raya lalu.



Untuk service make up untuk pertunangan, pernikahan ataupun persandingan, bolehlah contact akak ni ya. Insyaallah hasilnya memuaskan hati anda. Harga termurah di pasaran huhu. Sms/call 019-3944695 ok.


Photobucket

8 org pengomen

September 22, 2011 at 9:30 AM

template baru ni cantik..:)

September 22, 2011 at 9:36 AM

cun...macam orangnya...:)

September 22, 2011 at 9:46 AM

cntik kulit akk, bersih :)

September 22, 2011 at 9:56 AM

nur amalina : tq adik

ary n liyana : muka akak tak bersih mana pun, pakai naturactor baru licin cam gitu dear

September 22, 2011 at 10:51 AM

cantekla sis mekap tu..huhu..teringin nak belajar mekap..hoho

September 22, 2011 at 11:04 AM

cik violet : jomla join 1 okt ni...class ada 4 kekosongan lg

September 22, 2011 at 11:30 AM

bgtaula akk guna ape?

September 22, 2011 at 11:36 AM

cik chinta : akk hanya guna naturactor + pixy... :)

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...