22 September 2011

Produk wajib dan kegemaran mekapku

Salam u all's. Promosi lagi, ada sesiapa lagi yang nak join kelas make up pada 1 oktober 2011 ini. Masa banyak lagi untuk berfikir. Tak mahal sangat hanya RM60 seorang, kamu akan di ajar daily make up. Mungkin anda MUA seterusnya ecehhhh.

Ok ada pembaca yang bertanya aku pakai produk apa kat muka sampai nampak licin takda cacat cela, ok mak punya muka sebenarnya huduh dik nun...pucat lesi macam mayat, tetapi dengan adanya 2 produk magic ini merubah segalanya ewahhh dah macam iklan.

Untuk pemakaian basic pada muka, tak kiralah untuk diri sendiri ataupun make up orang, aku hanya setia pada 2 produk ini, iaitu NATURACTOR dan compact powder 2 way PIXY. Ok dah kasi bold, bukan marah tapi penekanan yer huhu. Aku jual naturactor tu hanya RM35 (belum termasuk postage). Bedak pixy tu belilah kat watson ke atau mana-mana tempat macam watson tu k. Refill baru rm10, murahkan tapi hasilnya mak aiiii best ooo.

Nak tahu lebih lanjut kena join class mak la ok. Roger je 019-3944695. Come on pecinta mekap sekalian alam, bila lagi nak kongsi dan menambah ilmukan. ok over promotion, nanti orang menyampah huhuhu.

Photobucket

1 org pengomen

September 22, 2011 at 2:52 PM

bukan xnk join, jauh sgt la T_T

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...