14 September 2011

Shading untuk solekan peribadi

Salam, ok ada yang bertanya berkenaan shading. Tahukan shading tu apa?ala yang orang sapu kat hidung supaya nampak mancung tu, ha pandai pun. Ok dengan sepantas kilat aku update 2 pallete shading yang sangat murah dan hasilnya sangat mulus you. Bagi pemakaian harian memang tak over. Perhatian ya memang tiada jenama, tapi hasil gojes. Apa tunggu lagi, modal sedikit dengan hasil yang baik. Siapa tak milikinya sendiri rugi tau. Ada 2 pilihan, ya terserah kamu dong mahu yang mana huhuhu.


Shading Powder - RM12


Shading 2 Colour - RM30




Jika berminat nak beli boleh sms/call ya.

1 org pengomen

September 15, 2011 at 11:16 AM

akhirnya...kuar gak entry ni....tq tq...sbb buat entry ni....sy nak beli....nt sy sms...hokey....

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...