10 August 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2

Salam ok aku join segmen BA lg bertajuk BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2. Korang nak join juga? silalah klik banner BA yang sebesar alam di atas tu ha. Selamat bersegmen lah korang ya.


Asal usul blog : Berasal dari idea kolot Fareha Rahmat. Dulu hanya menceritakan tentang kisah epribadi dan keadaan sekeliling. Maksudnya macam-macam cerita ada. Sekarang masih juga ada hal peribadi dan keadaan sekeliling cuma ada penekanan dan penambahan lain iaitu Fareha Rahmat kini seorang Freelance Make Up Artis. Sesiapa yang berminat mendapatkan perkhidmatan solekannya boleh hubungi beliau terus di 019-3944695. Semua majlis pun dia terima, tapi majlis yang normal aje ok huhuhu.


Dari mana tau pasal segmen ini: Senang je, dari bloglist aku yang ada tulis nama BEN ASHAARI. Nak kenal dia? klik je kat nama dia tu ha ada link huhuhu.


ok hanya syarat terakhir belum ku penuhi. Nanti selepas melawat blog mereka yang join akan aku edit. Terima kasih.


Blog dari segmen BA yang sempat aku lawati :



14 org pengomen

August 10, 2011 at 12:56 PM

hai....
salam singgah
"salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
see u around and happy blogging….follow awak"

August 10, 2011 at 12:59 PM

ahai! suke benor sy mngomen sinii

August 10, 2011 at 1:18 PM

hehe join sini^^

August 10, 2011 at 1:25 PM

thanks dtg lawat blog fareez ye..heheheh

August 10, 2011 at 1:43 PM

http://ezaiza.blogspot.com/2011/08/segmen-kenali-blog-cute-kuini-2.html

jom terjah balik akak dah komen blog adik.... n folo

August 10, 2011 at 1:44 PM

Hai... linda dtg bw sini... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

August 10, 2011 at 1:53 PM

Hye..datang ziarah geng segment

keep in touch ya ^^

August 10, 2011 at 3:03 PM

hai awak!!!
Rajinnya dia join segmen encik ben :)

August 10, 2011 at 3:43 PM

terima kasih semua :)

August 10, 2011 at 4:19 PM

lawat kesini pula dari segment yang sama...^^

August 10, 2011 at 7:11 PM

jalan2 sini n follow awak^___^

http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

August 10, 2011 at 10:04 PM

MAYA DATANG ! NANTI DATANG JENGUK MAYA YE. mAYA DAH POLO..~

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

August 10, 2011 at 11:25 PM

blog akak ada make-up service! great! :) follow dah... salam singgah :)

August 11, 2011 at 5:20 AM

Singgah sini dari segmen Abang Ben :)dan follow

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Jom baca dan komen entri ini

Gatalnya majikan nie :P


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...