10 August 2011

Terpaksa tunda | Turquoise simple make up to office

Salam, selamat pagi ok pagi-pagi dah poyo, tajuk speaking london lah sangatkan ahaks. Merojakkan bahasa itu salah di sisi tatabahasa ya kengkawan, sila jangan ikut tauladan yang tidak baik ini. Akan tetapi untuk sesetengah ayat boleh kot di 'mix' kan, baru cool babe..huhuhu. Jangan marah ek gurau je.

Ok entry pagi ini tentang berita yang mendukacitakan. Aku terpaksa menunda tarikh Personal Make Up Class ke tarikh yang akan disebutkan kelak. Diulang, tarikh bagi personal make up class DITUNDA. Dapat? Faham? Terima kasih :). Sebab-sebab ditunda adalah aku ada hal yang lebih penting. Maaf ya.

Ok untuk mekap dibawah, aku mengenakan solekan nipis sahaja warna turquoise dan coklat gelap. Tak tebal dan nampak macam tak pakai sangat. Haruslahkan sebab pergi office takkan nak pakai macam nikah kan. Apa kejadahnya. Abaikan mula slege aku tu, memang dah dasar slege kan ha ha ha tak lawak. ok fine.


Perkhidmatan Solekan : 019-3944695 (Fareha)

Untuk semua majlis.

3 org pengomen

August 10, 2011 at 8:15 AM

wah..cantik! suka sangat sbb mmg minat warna turquoise:)

August 10, 2011 at 9:56 AM

em... menarik... warna baru aidilfitri yer...

August 10, 2011 at 11:09 AM

hehe i rase tahun ni meriah ngan warne biru turqoise k.i pon kai yg wane ni

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...