12 July 2011

Sudah tamat | Wajah-wajah peserta, jom tengok

Salam, terus kepada point yang hendak dituju, maka dengan ini secara rasminya Pencarian Model Muka ditutup. So malas nak cakap banyak, meh tengok wajah-wajah peserta yang cukup sporting dan tak kedekut nak tayang muka huhuhu. Boleh terus klik gambar-gambar itu untuk terus ke link blog dorang ek. Nanti akan ku umumkan pemenangnya...tunggu...












3 org pengomen

July 12, 2011 at 9:17 AM

hari tu mello ada tanya akak bila last day sbb ingat nak join! :P

anyway sorry tak dapat join huhu

July 12, 2011 at 9:23 AM

tu dye cp!!!!

July 12, 2011 at 1:53 PM

@ einz: hahahaha~~ hang jgn dok jerit2 nma aku kat cni.. segan weh.. aku tak menang!! hahaha.. btw, congrat kpd cik syu yg menang! feeewit~~~ hikhik..:D

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...