07 July 2011

Neelofa dah ada pakwe weiii

Salam, kenal Neelofa Mohd Nor? siapa tak kenal angkat tangan. Jarang orang lawa-lawa ni orang lain tak kenal. Aku suka betul tengok muka si neelofa ni, calon bakal menantu gak ni ahaks tapi sayang dah berpunya.

Eh akak tak gosipla, dia sendiri yang cakap, tak percaya nanti saksikanlah video kat bawah, aku download dari you tube khas untuk korang semua. Itu je sebenarnya aku nak cakap huhuhu. selamat malam. [entry ke 3 untuk hari ini, satu komen pun takda, nanti orang mengata pulak post entry banyak-banyak kan, suka hati akak la kan..huhuhu]






Video Temubual Budiey Bersama Neelofa


1 org pengomen

July 8, 2011 at 10:30 AM

erk...,cekcinya dia..=)

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...