08 July 2011

Personal Make Up Class Sesi 1 Dibuka!!


Salam, entry petang ini dengan rasa terujanya aku type. Vote poll aku masih berjalan, alhamdulillah dah 10 vote dan kesemuanya positif. Jadi dengan sukacitanya aku membuka Sesi Pertama Personal Make Up Class Farehazone. Sila baca details di bawah dengan teliti ye adik-adik, kakak-kakak :D.


Personal Make Up Class


Sesi 1 - Perkongsian Ilmu


Tarikh : 13hb Ogos 2011 (Sabtu)


Masa : 11pagi - 2.00ptg


Tempat : Precint 11J, Putrajaya


Harga : RM60 seorang


Pelajar : maksimum 4 orang



Untuk solekan harian (mekap siang dan malam):


- Pemilihan warna bedak asas yang sesuai.


- Cara pakai foundation dengan betul.


- Teknik shading dan highlight.


- Pemakaian eyeshadow yang mudah.


- Teknik smokey dan socket eyes.



* Alatan mekap dan nota disediakan. Tiada sijil ya.



Sesiapa yang berminat/pertanyaan boleh menghubungi fareha di 019-3944695.Jika tempat dah penuh, nama akan fareha letak di sesi seterusnnya (jika ingin ikuti sesi seterusnyalah, tiada paksaan).


Bayaran penuh perlu dilakukan sebelum class bermula (bank in/transfer) - nombor akaun akan diberi setelah cornfirm :) ,sebarang pembatalan penyertaan setelah membuat bayaran tidak akan dilayan. Di harap yang serius sahaja ya, fikir-fikir dulu ya dik nun..huhuhu. Jangan kata aku kejam tau.

Jika ada sebarang perubahan masa/tarikh akan diberitahu dengan kadar segera !! :)

11 org pengomen

August 8, 2011 at 4:02 PM

alaaa...13-14hb ada kelas.. tak dapat join..bulan nie memang bz...after raya nanti confirm jadi :D

August 8, 2011 at 4:06 PM

ok, akak buka dulu pada yang nak, nnti akak buat lg :)

August 8, 2011 at 4:15 PM

hehehee...ok2 :)

August 8, 2011 at 5:00 PM

nice..nanti mello nak akak make up kan mello,,hehe tapi tak tau lagi bila..=D kalau make up attend dinner berepa akak charge? and kat mana akak nak meet up usually?

August 8, 2011 at 5:43 PM

ok mello nnti roger2 ok, kalau diner rm55 je dik, sekitar putrajaya kos perjalanan percuma, luar putrajaya akak cas kos perjalanan sikit :)

August 8, 2011 at 6:30 PM

erk make up eh?? larikkkkk

August 8, 2011 at 6:36 PM

akk..nk join..tp sy duk kuantan..mai lah buat class make up kat kuantan plak akk..t'ingin sgt nk blaja..huhu

btw,klu free,arap akk sudi join bloglist sy..

http://atiqahwadiah.blogspot.com/2011/08/bloglist-atiqah-wadiah.html :)

August 9, 2011 at 11:00 AM

wah best tu kelas mekap

August 9, 2011 at 11:11 AM

jomla join :) ada kosong

August 9, 2011 at 2:31 PM

OOO BUAT MAKE UP KE..HUHU..

SALAM SINGGAH.. :)

August 9, 2011 at 3:33 PM

ala... jauh la akk .. dik kt kdah ni ... huhhuhu.. berminat sngt2 bab makeup ni ..=)

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...