27 July 2011

Nak jual make up box, siapa nak beli??

Salam, selamat pagi, ok update dengan pantas sebab kerja sudah mari huhuhu. Ok aku nak berniaga pagi-pagi indah di putrajaya ini. Dengan ini aku nak melepaskan box mekap bersaiz kecil ini. Tak ukur pulak, tapi kalau letak personal punya terlebih muat aje.

Aku nak jual dengan harga yang sukar dipercayai huhuhu, ok ini bukan perkara main-main ya tapi serius beb. Aku nak jual dengan harga RM60 sahaja. Kalau ada sesiapa yang berkenan nak beli sms/call aku ek 019-3944695. Sekian itu aju, bos dah panggil suruh buat keje huhuhu.










7 org pengomen

July 27, 2011 at 8:38 AM

pekakas mekap dkna tak cukup banyak la nak letak dalam box nie...heeeeeeeeeeee

July 27, 2011 at 12:57 PM

huhuhu..bole je nanti lama2 konpem byk punya brg mekap tu

July 28, 2011 at 12:53 AM

rm50 x dapat?

July 28, 2011 at 7:35 AM

cik chinta: rm60 dah termasuk pos laju tu...:)

July 29, 2011 at 4:43 PM

rm60 tu da masuk pos? dia muat ka tu palete 120 eyes? berapa byk paltte 120 eyes bole muat? kalo muat, saya mo angkat loh..

July 29, 2011 at 5:43 PM

cik chinta: dear ukuran make up box tu adalah 25cm x 22cm, tinggi nya 12cm, muat utk personal punya..harga rm60 sudah termasuk postage, kalau nak boleh sms/call utk langkah seterusnya :)

July 30, 2011 at 6:42 AM

oke ^^

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...