24 July 2011

Make Up Dinner-K.Naza + K.Siti,Marriot Hotel Putrajaya

Salam, ok short update dari aku untuk malam ini. Tadi aku make up kak naza dan kak siti untuk dinner. Tak sempat nak snap gambar banyak sebab nak cepatkan. Nasib tepat pada waktunya selesai mekap. So saksikanlah gambar yang ada. Tema dinner dorang adalah arabic night.



Kak Naza- Sebelum



Kak Naza- Selepas





Kak Siti - Selepas (gambar sebelum lupalah nak snap, sorry)


Sekian, Perkhidmatan Solekan 019-3944695 (Fareha).

8 org pengomen

July 24, 2011 at 11:46 PM

wahhhhhh! cantik nya mata beliau!!

July 25, 2011 at 1:12 AM

ceria jer muke akak tu pas di mmekap . wargghh ! ta sabar n balik selangor ..

July 25, 2011 at 2:43 AM

wow! tebaik la akak..

July 25, 2011 at 8:37 AM

pehh..memg cantik dan berubah habis muka yang dimekap tu...nampak natural dan x over mekap tu. ada masa nanti...memg nak try mekap fareha ni..huhuh

July 25, 2011 at 2:58 PM

cantiknya! suka sangat!

July 25, 2011 at 3:11 PM

terbaik boboiboi!

October 4, 2011 at 3:19 PM

berapa akak amik ey ??

October 4, 2011 at 3:57 PM

dinner akak amik rm50, sekitar putrajaya/ kat umah akak di putrajaya free perjalanan, luar dr putrajaya akak cas bergantung kpd tempat.

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...