16 July 2011

Kejutan 1 - Make Over Yuyu Zulaikha

Salam, gempak sangatlah tajuk macam tu ek huhuhu. Sebelum tulis merepek meraban, terima kasih yuyu zulaikha sebab luangkan masa untuk aku hari ini.

Baru selesai mekap yuyu tadi. Ini lah kejutan pertama untuk korang hari ini. Maka dengan itu secara rasminya yuyu zulaikha adalah model mekap farehazone yang pertama di kalangan blogger bukan keluarga. Orangnya kecil molek dan sangat kiut wei, bukan datang berseorangan tapi berempat tau. Bawak bodyguard yuyu hari ni huhuhu, gurau je.

Ada seorang tu dok tangkap gambar, tak cam siapa. Bila yuyu panggil namanya Ashraf Jalil, aku dengan pyka berpandangan, laaaa ashraf jalil ke kenapa aku tak cam ek. Sebab ensem sangat kot huhuhu. Dia blogger juga, ala yang buat contest hadiahnya polaroid tu. Akak pun masuk juga menyibuk je, konpem lah tak menangkan.

Ok dah mula merapu, cerita hal sebenar pula. Mekap yuyu ni aku dah kasi tebal tapi entah kenapa tak nampak sangat pula dalam gambar. Takpelah janji yuyu suka sudah. Jom tengok..




















Cukuplah gambar banyak tu ek huhuhu. Terima kasih yuyu zulaikha dan ashraf jalil :).

15 org pengomen

July 16, 2011 at 3:05 PM

wahhh yuyu kena make overlah..bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa

ashraf pun ada...wahh bestnyaaa..hehehehe

hensem ashraff

July 16, 2011 at 4:10 PM

aiseh..sis yuyu la..:)

July 16, 2011 at 4:57 PM

cantik da kak,tapi bab mata tu nampak cam berat sgt..huhu (just my opinion, =))

July 16, 2011 at 6:33 PM

hensemnyer ashraf jalil kak .........

July 16, 2011 at 6:35 PM

lepas kak balik tadi, yuyu dok sebok tangkap gambar muke sendiri jek.. hahah!

July 16, 2011 at 9:27 PM

tq sume sbb komen, akak make up tebal di mata yuyu sbb yuyu ada function lepas tu, so haruslah lebat sikit make up kan huhuhu

ashraf: biasala tu,huhuhu pomp mmg mesra kamera

July 16, 2011 at 9:43 PM

Hye, tumpang promote this blogshop, http://hijab-intrend.blogspot.com/ or you can find us at fb, hijab-intrend blogshop.

Kami ada menjual shawls yg superb cantik. The latest is, custom made shawls yang cantik dan berkualiti tinggi. Tak menyesal punyaaa! (; Thanks.

July 16, 2011 at 10:00 PM

segan le nak bukak comment box entry ni kak.. hahah

July 16, 2011 at 10:05 PM

huhuhu ala xyah seganlah, mmg betoi pun apa peminat ashraf ni komen, pyka rahmat pun puji sama :)

July 16, 2011 at 10:32 PM

cececey,ashraf dah segan dah nak bukak comment box ni,hehehe...apapon... kak fareha dgn ashraf ada talent :D

July 17, 2011 at 2:56 PM

ari ni turn bini den pulak

July 17, 2011 at 8:07 PM

hahahahah asyraf nak segan. sudahlah. boooo muka dia boooooo

@ujang kahkah eksaited lebih

July 17, 2011 at 10:35 PM

malu nya saya :) terima kasih untuk make up saya hari tu akak :) sukaaa <3

September 12, 2011 at 9:25 AM

kasih mu akak terima yuyu huhu

April 27, 2012 at 8:49 PM

yuyu..mmg comeyy!

"Moga moga tak jumpa douchebag.".

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...