17 July 2011

Kejutan 2 - Make Over Yana bini Ujang9897

Salam, harus update lagi kata kejutankan. Ya hari ini aku berjumpa yana dan ujang untuk dimekapkan. Bukan ujangla weii, tapi yana. Terima kasih banyak aku ucapkan kepada u all berdua sebab sudi meluangkan masa untuk aku :).

Korang berdua memang bestlah, kelakor kau ujang ek..agaknya yana asyik gelak je kat rumah dengar ujang buat lawak dan selalu tersasul cakap ahaks. Ok saksikanlah kejadian petang tadi ek. Tempat masih juga sama seperti yuyu semalam iaitu di taman botani, putrajaya. Nyaman weiii angin sepoi-sepoi bahasa huhuhu.

Macam biasa kalau ada yang berminat, jangan malu jangan segan sms/call aku je terus. Nombor telefon akak ada di merata-rata tempat dalam blog ni :P. Oh lupa, kameraman yang sentiasa bersama aku adalah Pyka Rahmat huhuhu.


























Sekian sahaja, terima kasih Yana dan Ujang9897.

14 org pengomen

July 17, 2011 at 8:51 PM

lepasni heliza helmi !

July 17, 2011 at 9:00 PM

rasa teringin jer tapi kita jauh..uhuksssssssssss

July 17, 2011 at 10:37 PM

wow!.. lawa lah ..^.^

July 17, 2011 at 11:26 PM

Bestnyee ! ehh serius ke lepas ni heliza ? haha

July 17, 2011 at 11:37 PM

cantik =) beza sangat lepas makeup..berseri2

July 18, 2011 at 12:05 AM

wahhhhhhhh retis blogger!!! cantik mekap^^

pandai mekap!!

tapi saye xpandai mekap!!! :(

July 18, 2011 at 7:29 AM

pyka rahmat: your wish huhuhu

cik eka: cik eka dimana?

izzati: huhuhu :)

cikpipitembam: ermmmm pyka rahmat wish je tu

gnie & el-janna :)

July 18, 2011 at 11:35 AM

sweet giler pict yg last tu. sweet couple. hehe. kak ha. cantikkk siott!! hehe

July 18, 2011 at 2:49 PM

i suka tgk ujang ngan bini dia ney.
cute couple~

haihhh.

July 18, 2011 at 3:22 PM

zyrania: huhu dorang mmg sweet gila!

mira: asyik gelak je dorang dua ni :)

July 18, 2011 at 4:51 PM

muka last hampeh..hee

July 18, 2011 at 4:52 PM

toink toink !


lain bebeno sebelum dah selepas makeup


ni makeup terror nie

nice make up sis ! hohoho !

July 18, 2011 at 6:45 PM

ujang: tak ah, sweet je korang dua org

gadis merah jambu: tq dear

July 19, 2011 at 3:57 PM

wahhh laen terus ler wak! cuncun.. kter nk jugak kne makeupmakeup neh.. tp aperkn daya, jauh bebenor^^

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...