15 July 2011

Trial Make Up - 15.07.2011

Salam, sebelum nak taip panjang sorry again, panjanglah sangatkan ahaks kamera takdalah canggih sangat so penataan cahaya yang kurang memuaskan tapi oklah dari handphone kuno aku kan hahahaha.




Solekan : [Trial Make Up] yang ringkas ke pejabat, tak over dan tiada shading muka.




Kalau ada yang berminat nak buat trial make up, tak mahal hanya RM15. Luar kawasan dari putrajaya aku kenakan cas perjalanan ikut kawasan ek. Boleh emel/sms sahaja :).
























Sekian, terima kasih.

3 org pengomen

July 25, 2011 at 5:19 PM

bgus la...ske...cantik..nmpak simply n natural g2..

September 9, 2011 at 7:53 AM

salam k.fareha... kening dia akk lukis or cantas? mcm cntik je klu lukis.. terbentuk..

September 9, 2011 at 9:16 AM

kening dia mmg dia dah cukur, akak lukis dan lagi bentukkan saja :)

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...