22 July 2011

Dah lama aku nak cakap, goodbye PBD!!

Salam, ha ha hari yang dinanti telah tiba. Segala yang muak, yang best dan terbaik semua ada kat sini. Hari-hari terakhir office lama aku ni sebelum berkubur haruslah snap gambar banyak-banyak. Bukti hasil penat lelah mengemas office. Kalau tak pindah jangan harap lah hahaha.


Sebenarnya kiterorang tengah penat packing barang, esok nak angkut dah ke putrajaya so nak hilangkan tekanan perasaan ni bergambarlah sekejapkan. Ada juga yang takda dalam gambar ni, ada yang cuti sebab malu semalam chelsea gol kontrovesi, ada yang cuti so ini je yang ada. Jom tengok gambar.


Ini memang gambar minta pelempang, tema adalah poyo spoket jadi macam gitulah.





Gadis sampah katanya ahaks



Sampah memang nauzubillah super banyak tak hengat. Jual dapat untung ni huhu










ok start gambar di bawah guna hp kuno aku huhu so faham-faham jelah.









7 org pengomen

July 22, 2011 at 11:22 AM

akak dr mner ni?skang ni musim pindah opis p putrajaya kan....:)

July 22, 2011 at 12:39 PM

slmt berpindah..hee


amik gambar mesti suka buat peace kan..=)

July 22, 2011 at 2:07 PM

ceria je tengok..
tak sabar nak pindah ke tempat baru.. ;)

July 22, 2011 at 3:46 PM

details jabatan plzz?heheh

July 22, 2011 at 9:00 PM

keje katne? pwtc?

July 22, 2011 at 9:27 PM

keje kat kementerian perumahan,pst bndr damansara, isnin start bertugas di putrajaya, opisku sudah berpindah huhuhuhu

August 7, 2011 at 9:18 PM

aiseh,satu kementerian kita upanya ni akak..

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...