22 July 2011

Special Thanks to Ben Ashaari

Salam, ok tajuk tak boleh bla, poyo tahap gaban ya huhuhu sesekali speaking omputih tak boleh ke? apa pun tak boleh ahaks. Serius aku terkejut Ben Ashaari jadi follower aku, terima kasih la BA, jasamu tetap akan ku kenang boboiboy eh silap huhuhu.

Bukan entry bangga diri ke riak mahupun takbur ya kengkawan sekalian, entry ucapan terima kasih ini ditujukan kepada BA sebab dan alasannya kerana beliau blogger fofular, susah blogger yang fofular ni nak follow semula, kadang-kadang dorang tak perasan sebab terlalu ramai makhluk yang jadi follower diakan. Mana larat nak cek satu-satu untuk di follow balik, janganla zalim sangat korang.

Oh nak kata kau tu insan terpilih lah, ok tak baik buruk sangka tau, cuba bersihkan hati tu buang semua daki-daki supaya tidak berperangsaka sedemikian rupa huhu. Padahal aku yang fikir negatif. ok salah sendiri tettt.

Terima kasih juga untuk semua yang sudi mengfollow blog aku tanpa jemu. Beri tepukan untuk diri sendiri dengan senyuman menggoda :). Dah itu aje entry malam ni, banyak keje lagi nak buat la la la la.



p/s: Perkhidmatan Solekan ada di farehazone ecehhhh... :P

3 org pengomen

July 22, 2011 at 10:00 PM

hahaha follower dia naik mencanak doh. hahah nak mekap nak mekap!

July 22, 2011 at 10:37 PM

ehehe...kire yg terpilih lar nie...abg ben pown der follow yuyue...tapi da lameeeeeeeee..kite sme2 terpilih...wink3**

jom baca :) http://pwencessyuyue.blogspot.com/2010/12/abg-ben.html

July 22, 2011 at 11:26 PM

aisehhh..suke latuh.. hehe.. congratsss

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...