09 June 2011

Walaupun nasib malang aku masih nak gelak ha ha ha

Salam, gerakkan hati konon nak tambah kegembiraan, lalu dengan pantas menekan nuffnang dan heartbeat dengan penuh tamaknya. Lagipun lama betul tak jenguk tabung amanah tu, dah tahu pun hasilnya tapi nak buka jugak. Manalah tahu bertambah.

Ermmm itulah dia, bersyukur sebab angka sudah bergerak, redha je bila tengok apa yang bergerak :). Apakah sebab musabab aku begitu malang perihal kewangan?. Takda luck kot, rezeki pun belum datang. Takpa janji angka dah tak sama macam dulu kira oklah (ayat pujuk hati ni hahaha).

Kalau tanya soalan atau tips pun konpem takda respon, so lu pikirlah sendiri fareha oii.



Nuffnang




Heartbeat



[ Apa yang dapat aku pasrah je. Tq Allah.]


3 org pengomen

June 9, 2011 at 2:52 PM

awak..cemana nak tengok earning heart beart?? tak penah bukak..hehehehe

hehe..pasal earning tu..sabar k..eka dulu pun cmtu...lama2 dapat cash oout..tapi ni nak simpan lah..nak buat duit beli mesin basuh masa kawen..hahaha

June 9, 2011 at 3:18 PM

sng ke eka, log in heartbeat tu, klik kat MY HB!Affiliate, ha kat situla nak tgk earning heartbeat kita :)

June 9, 2011 at 4:13 PM

SAbor ek....

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...