08 June 2011

Pyka Rahmat, mana baju akak?

Salam, sebenarnya tajuk hanya mainan perasaan ahaks. Tiada kena mengena tapi aku still nak guna juga. Serius memang nak tuju soalan untuk adik yang jiwa kacau tu, pyka rahmat mana baju kurung akak? Buat harta sendiri pula hehehehe.



Nak kongsi ni, walaupun sudah berabad , sebenarnya aku teruja nak tunjuk gambar yang ikhlas di salin atau di copy dari blog Pyka Rahmat, dengan kebenaran dalam keterpaksaan aku mintak dalam komen je. Baguskan peranan seorang kakak ahaks...ni tempat kediaman si pyka rahmat sekarang, luar kononla macam kondo dalam hampir (hampir je) macam hotel sebab aku tido haritu diulit aircond free ditanggung oleh encik rahmat huhuhuhu ,riak dan takbur? minta dijauhkan. ok saksikanlah gambar yang satu tu ya.



2 org pengomen

June 8, 2011 at 2:21 PM

cermin nampakkan lg luas..=)

June 8, 2011 at 8:47 PM

hahah nnt leeeee. tggu baju raya tahun ni siap org bagi.

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...