29 June 2011

Pencarian Model Muka

Fareha nak cari model tidak berbayar. Bukan untuk baju ataupun shawl ya, tiada bajet untuk itu ahaks. Pencarian model muka, dari wajah sebelum di mekap ke wajah setelah di make over oleh diri sendiri sahaja ya.



Syarat-syarat sangat mudah iaitu:


1. Wujudkan 1 entry ringkas.


2. Copy header farehazone & paste dalam entry tersebut.


3. Tepek gambar sebelum dan selepas di mekap oleh diri sendiri.


4. Nak tulis apa-apa pun terpulanglah, taknak pun takpa.



5. Tinggal url dalam komen untuk aku menyelinap masuk.


6. Tidak diwajibkan untuk jadi follower, kalau nak punnnn bolehhhhh he he he.



Tarikh : 30 Jun 2011 hingga 31 Julai 2011

Hadiahnya: Special Personal Brush beserta beg comel bewarna pink, sweet je. Jangan risau bukan bulu yang tak halal ok.




Selamat mencuba!.

13 org pengomen

June 29, 2011 at 2:41 PM

zaty join dgn tak sengaja..:P

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/pencarian-model-muka.html

June 29, 2011 at 5:25 PM

http://eurofea91.blogspot.com/2011/06/pencarian-model-muka.html

June 29, 2011 at 6:18 PM

ok kak, nanti saya join ya :D

June 29, 2011 at 9:08 PM

siapa nk makeup kan..=)

July 1, 2011 at 2:00 PM

assalam!..:)

pon pon~~~ cik purple dtg bawak url.. hihi

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/pencarian-model-muka.html

July 3, 2011 at 5:09 AM

takde model gaya kew???hahaha

July 4, 2011 at 8:36 PM

saya join

http://jommenang.blogspot.com/2011/07/pencarian-model-muka.html

July 8, 2011 at 5:18 PM

nak join jgk....

http://dasunshinelove.blogspot.com/2011/07/pencarian-model-muka.html

July 8, 2011 at 7:58 PM

saya pun join jgk :D

http://tempatuntukmenjerit.blogspot.com/2011/07/pencarian-model-muka.html

July 10, 2011 at 8:55 PM

Ni link saya. Saya join taw akak :)


http://7coloursofmylife.blogspot.com/2011/07/pencarian-model-muka.html

July 11, 2011 at 11:41 PM

salam kak :]

sy nak join ni

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/pencarian-model-muka.html

TQ.

July 16, 2011 at 3:41 PM

http://pinkcolour82.blogspot.com/2011/07/pencarian-model-muka.html

dah join.....nak berus tue...hhhehe

July 22, 2011 at 3:57 AM

ni yg latest nye contest or yg dah di umumkan 12 July Cik Syu tu?

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...