15 May 2011

tolonglah aku carikan idea!

[ short update ]


Salam, tinggal beberapa hari lagi ulangtahun perkahwinan aku akan menjelma, macam tak caye dohh, nak masuk tiga tahun dah, alhamdulillah.

Seperti biasa, yang memeningkan kepala otak aku ni ialah apa yang special aku nak bagi. Lelaki ni payah sikit kalau nak bagi dia hadiah, tak tahu nak beli apa dah. Memandangkan bajet tak menyebelahi aku, aku rasa nak yang simple tapi memeranjatkan dia. Ada sesiapa boleh tolong bagi idea?. tak baik kedekut idea tau huhuhu.




Mengimbau detik bahagia dgn encik suami, suami terhebat, bodek kemain ahaks

2 org pengomen

May 15, 2011 at 8:30 PM

cantik gambar ni..

May 15, 2011 at 9:11 PM

tq adik

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...