10 May 2011

Senarai Peserta FB Season 4 (update)

Salam, bersama-sama ini saya lampirkan senarai peserta bagi Pencarian Follower Bertuah Season 4, ecehhhhh skema tak hengat, ayat teratur wa cakap sama lu pakai ayat orang gomen sikit, tak sedar ke diri tu orang gomen hik hik, ala cakap jelah ko bangga kerja gomen, wak lu...ok-ok sila lempang kalau aku mengarut lagi. Korang cek lah link masing-masing jika dah join ya, kalau tiada nama terpampang maklumkan kembali kepada diriku. Macam ramai sangat je ahaks, tak kisahlah semua itu janji ada penyertaan.



Nama Peserta FB Season 4:




































5 org pengomen

May 10, 2011 at 9:04 PM

thanks for voting kak fareha hehe =D

May 11, 2011 at 9:35 PM

ok adik :)

May 14, 2011 at 1:50 PM

ape lg,kasi voting no 5 :)
x lupa jgk utk no 8..he³

May 18, 2011 at 4:47 PM

kak, nak masuk contest ni jugak! haha :p

May 31, 2011 at 10:59 PM

Kakak, link Yana dah ada hehe terima kasih :'>

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...