10 May 2011

aku bengang ni, bukan bangang!

Salam, ok aku tengah serius ni, panas je aku tengok bola malam ni..bola mana korang tanya? bola malaysia la, local punya, kalau MU ke aku tak hairan langsung. Bukan marah kat pemain tapi aku marah betul dengan penjaga garisan. Pengadil lah dari selangor tu, sorryla penyokong selangor bukan aku nak marahkan negeri ya, tapi si pengadil ni tak adil!

Shahrul Idlan sepak bola dia kata keluar, jelas-jelas ulang tayang tunjuk tak keluar. !@#$%$ geram tahap biawak derrrr. Pesanan untuk pengadil itu, kalau kau tak reti maksud pengadil tak payah jadi pengadil!. Baru penjaga garisan, kalau jadi yang berlari tu lagilah macam haram!. Aku penyokong Red Worrior, itu memang benar. Tidak akan aku selindung lagi. Kalah ke menang ke aku tetap sokong!. Pengaruh encik suami semakin menular ke dalam diri hik hik.

Ok itu aje, nak sambung tengok bola.

9 org pengomen

May 10, 2011 at 10:14 PM

sabaq2

May 10, 2011 at 11:40 PM

MAKEUP CLASS PROMOTION FOR MAY!!!!

see below for type of classes,fees & dates

14/5 & 15/5 (pick 1 date only) :
BASIC TO ADVANCE CLASS PROMO RM295/PAX

17/5 & 18/5 :
2 DAYS BRIDAL CLASS PROMO RM400/PAX

21/5 :
HAIRDO CLASS PROMO: RM295/PAX

24/5 & 25/5 :
2 DAYS BRIDAL CLASS PROMO RM400/PAX


HOW TO REGISTER?
1)PICK WHICH CLASS YOU'RE INTERESTED IN
2)SMS TO 016-2128740 /PM INBOX UR FULL NAME, IC, PHONE NUMBER, & CLASS YOU'RE JOINING.
BANK IN DEPOSIT (RM100) TO MAYBANK ACCOUNT 1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)
http://www.facebook.com/event.php?eid=113982102020746

May 11, 2011 at 12:19 AM

haha, ingatkan ape tadi kak.. bola rupanya :)

May 11, 2011 at 9:25 AM

Sabar2....

May 11, 2011 at 11:08 AM

iman shah: sabo ler ni hehehe

anis zafirah: bola la dik :)

gilastats: mmg bersabar ni jgn risau ye

Anonymous
May 11, 2011 at 11:58 AM

memang BANGANG pun kalau layan local football...
Red Warriors plak tu.. I is the very suppoting a local football...

May 11, 2011 at 12:13 PM

ermmm dah kena bangang dah aku dgn si anonymous ni, adakah org yg sama komen pedas kat blogger lain? tak amik hati pun, ayat ko lantak ko lah nak ckp apekn

May 11, 2011 at 12:19 PM

alaa rilek ah bola je takde kena mengena dgn politik rumah tangga, haha

May 11, 2011 at 9:34 PM

hahahaha, yang ini lawak :P

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...