06 May 2011

FB Season 4 sudah kembali, jom join ramai-ramai


Salam, gedik tak aku kalau aku buka semula pencarian follower bertuah season 4?ahaks. Kang ada pula yang terus tukar status .. :P. Anyway, season 4 ini agak terbuka sebab bukan sahaja follower farehazone tetapi non-follower pun boleh join dengan senang hati. Tiada paksaan ya.

Cara untuk join dijamin sangat mudah!. HANYA tinggalkan link blog korang dalam ruangan komen, dan aku akan menyelinap masuk blog korang secara senyap, dah macam penyamun. Kemudian ajaklah kengkawan ramai-ramai untuk join. Penilaian akan terus dibuat dan blog yang berjaya menambat hatiku, dialah yang akan terpilih. Senang kan?

Program ini berjalan sampai hujung bulan ini. Lama sangat ke? tak kot...ganjarannya apa? Kali ini tiada lagi hadiah misteri yang hendak disembunyikan kerana aku dengan gembiranya nak umumkan sekarang.

Follower bertuah itu akan mendapat topup rm10 (sikit kan kedekut betul) dari aku ikut line pilihannya. Jikalau ada lagi tambahan hadiah, akan dimaklumkan kelak. ecehhhhh kelak katanya dah macam merong mahawangsa pula huhhh. kotlah kan ada orang nak sponsor, perasan tak boleh bla kau fareha!.

Sekian wabilahi..

16 org pengomen

May 6, 2011 at 11:06 AM

Kak Fareha jom jd penyamun huhu mari menyelinap masuk senyap senyap sebelum polis dpt detect ngehngehngeh


http://yanashahren.blogspot.com/

May 6, 2011 at 9:07 PM

datanglah serang hendap pun tak pa kat teratak Sofina Touch Mekap ! nak dapat toppup digi leh ...ngeee (',)

May 6, 2011 at 10:31 PM

kakak pyka rahmat turut femes mcm adiknya hihi. jom jom terjah blog buruk kita joyah-story.blogspot.com

May 9, 2011 at 10:21 AM

Terjah!

Eichikatsu

May 9, 2011 at 8:09 PM

wahh..nk mintak tolong bayakan bil tepon sebulan lah boleh?hee..meh la jenguk chempakadelaila.blogspot.com..

May 9, 2011 at 11:03 PM

waa....best ni klu ade org topupkn, sila2 ke blog huduh ni....hihi

http://mezafirah.blogspot.com/

May 10, 2011 at 7:24 AM

Da kasi terjah contest ni kt gengblogger...sure rmai tgk nti :)

May 10, 2011 at 10:34 AM

Sila sila menyelinap kat blog sy yg xseberapa tuh...ngeee...

http://luvmerahputih.blogspot.com

May 10, 2011 at 4:47 PM

nk jugak letak link ni..hehehe

http://aleeyasanek.blogspot.com/


xoxo :)

May 11, 2011 at 7:36 PM

Oit cik merah pon ade jgk tang cni...:)

May 12, 2011 at 5:06 AM

salam ziarah...kalau sudi singgah la ke blog saya...stil newbie :)
htpp://chubbybrutal.blogspot.com

May 17, 2011 at 11:10 AM

mieya pon nk tgalkn link jgk :)
http://budakshumort.blogspot.com/

May 18, 2011 at 8:38 PM

mya menyelinap masuk senyap senyap :)

http://myabajuri.blogspot.com/

p/s : kenape header kate gemuk? x gemuk pun mya tgk =__=

May 19, 2011 at 11:46 PM

best jugakk klau ade yg nk blanje

http://nurfaie.blogspot.com/

May 22, 2011 at 10:12 AM

haha refresh jek banyak kali kalau tak keluar butang follow. haha kalau datang naik kaki, balik sendiri ae? haha

gulagilakaugila.blogspot.com

May 28, 2011 at 1:31 PM

samun blog saye,,silekann!!

http://incikjagung.blogspot.com/

sile datang lagi,,eheh

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...