18 April 2011

Google nak padam akaun blog, hah??

Salam, panas..panas wei walaupun cuaca sekarang hujan dengan lebatnya, tapi berita yang baru aku baca ni buat aku panas betul. Sebab aku terlibat dan tersenarai sama dalam puak ini.


Wahai semua blogger yang menggunakan aplikasi blogspot.com dengan mendaftar menggunakan akaun selain daripada akaun google yakni gmail, sila dan tolong baca entry ini sampai ke penghujungnya kerana anda dalam situasi bahaya, di ulang BAHAYA. Aku baru terbaca entry Cik Bulat berkenaan hal ini, pihak google akan memadamkan akaun pengguna yang tidak mempunyai akaun google !!. Tak faham lagi? kalau korang sign in blog korang guna emel lain selain gmail, contohnya macam akulah daftar guna akaun yahoo, jika korang tak tukar kepada akaun rasmi google, maka terpadamlah blog korang yang cantik meletup ke baboom tu dengan sekelip mata. Usaha dan titik peluh korang jadi zero lah, ada faham?.


Jangan panik, jangan gundah dan jangan risau, cara nak selamatkan blog kesayangan korang pastinya ada, dan lihatlah di blog ini -- > Solihinzubir.com. Aku dah selesai transfer akaun, korang bila lagi. Harus tukar sebelum 25 Jun ini.

10 org pengomen

April 18, 2011 at 6:53 PM

Tq share!! alhamdulillah sy selamat. Anyway saya akan panjangkan maklumat ini. TQ

April 18, 2011 at 7:20 PM

ok baik sofina lilo

April 18, 2011 at 7:59 PM

thanks sis...nasib da pkai gmail...heee

April 18, 2011 at 8:34 PM

ooohhh!! tidak... jum cpt2 tukar.
thanks for share, kak! :)

April 18, 2011 at 10:28 PM

tq 4 sharing :)

April 18, 2011 at 11:40 PM

cik su pun dah buat akaun google dah.. tadi baca kat blog kak jie.. hehe

tlg vote utk cik su dlm contest Kotex FreshFace Search.g ke http://apps.facebook.com/kotexfresh/ tekan vote now dan search suriani salleh. nampak gambar tekan vote dan vote now

April 19, 2011 at 10:51 AM

zeeyra esa: ok dear

April 19, 2011 at 10:53 AM

putryteya: cepat tkr huhuhu

April 19, 2011 at 10:58 AM

miza yusuf: ok :)

April 19, 2011 at 10:59 AM

Cik Su life cycle: ok, wah2 jom vote ramai2

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...