25 April 2011

BEN CARI BLOG BARU LAH

Salam, Ben Ashaari bukak ruang lagi, wahai semua blogger-blogger baru, marilah kita join ramai-ramai. Sah sehingga pukul 11.57 malam ini, ye hari inilah 25hb tu, cepat apa tunggu lagi, nak tau macam mana nak join tak reti-reti, klik banner ben yang gedabak aku letak kat atas tu. Terima kasih. Oh lupa pertama sekali nak cakap, ben kata jangan lupa undi blog dia thee heeeeee *____*.

Niat baik ben ashaari aku ucapkan terima kasih, bodek..bodek, hihihi ok panggggg..bedebah kau main-main ye, ok aku serius. Aku terus terjah dan menjawab soalan yang dikehendaki oleh Ben Ashaari sekarang.

5 blog lama yang aku suka :









(maaf ben ashaari, aku tak suka hipokrit, walaubagaimanapun, blog ben jatuh nombor 6 bersama yuyu zulaikha, ok lah kan?)


5 blog baru yang aku suka:












* Jangan ada yang berkecil hati, wa cakap jujur je mana wa suka ek)

27 org pengomen

April 25, 2011 at 3:27 PM

dtg dari blog abg Ben... :)

BEN CARI BLOG BARU LAH

April 25, 2011 at 3:47 PM

wah..tq kak.., terharu..hee

sy kategori blog baru la kak..sy lagi baru dari org2 kategori baru akak..=)

April 25, 2011 at 4:16 PM

singgah dari segmen terbaru Abg Ben...
owh..tue blog yang dia suka...
senyum selalu ye...
[^_^]



http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-cari-blog-baru-lah.html

April 25, 2011 at 4:33 PM

Phewwiitt, jenjalan tetiba terjojol bijik mata tengok nama ku disitu :')
Owh sis, meh peluk cium sikit, HAHA, :) Seriously, terkezut la kak... :)

April 25, 2011 at 4:58 PM

hai... kite singgah dari blog abg ben...=)

April 25, 2011 at 8:10 PM

haris kaito: tq, nnti aku singgah blog ko ye

ujang: ala follower dh ramai tu kira lama la..hik hik

solo molo: tq, nnti blog mu ku terjah juga

anis zafirah: hug u too hik hik

haslinda: tq, nantikan kemunculan ku di blog mu ye

April 25, 2011 at 8:14 PM

yana pon suke blog fatin liyana ! hihi

April 25, 2011 at 9:30 PM

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

April 25, 2011 at 9:42 PM

salam kenal..dtg dari blog abg ben..hehehe
Pesan nenek

April 25, 2011 at 9:59 PM

singgah jap dari belog abg ben n done following u...jom follow me back ya n tgk2 pic coklat yg menarik...(^_^)

April 25, 2011 at 10:18 PM

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

April 26, 2011 at 12:15 AM

cakk cakk..hehe singgah dari blog abg ben ! jom vote abg ben kat sini :)

http://alyaesprezzo.blogspot.com/2011/04/vote-ben-ashaari.html

April 26, 2011 at 3:30 AM

jalan-jalan di sini.
dari blog BA =)

April 26, 2011 at 8:34 AM

shahera: w'lam, nanti sy singgah ye

fuyooh: tq, nnti ku terjah blog kamu

sairah:ok dear

alamak tulisan jepun ke tu: ok

alya: ok nnti sy singgah ye

faris: ok tq

April 26, 2011 at 8:34 AM

shahera: w'lam, nanti sy singgah ye

fuyooh: tq, nnti ku terjah blog kamu

sairah:ok dear

alamak tulisan jepun ke tu: ok

alya: ok nnti sy singgah ye

faris: ok tq

April 26, 2011 at 8:38 AM

wahhh...sukenyer :) terharu lah pulak bila name i pun naik...tengss sesangat koz sudi up load blog sy ;)

=meh nak peluk jap ..MUahhhh =)

http://touchup2u.blogspot.com

April 26, 2011 at 9:07 AM

sofina lilo: hehe haruslah, u make up terbaik hik hik

April 26, 2011 at 9:57 AM

dari belog abe ben..
salam kenal.. ^^

April 26, 2011 at 10:13 AM

nanibahaudin: tq, nanti mlm sy g blog kamu

April 26, 2011 at 11:21 AM

singgah dari blog BA :)

April 26, 2011 at 11:40 AM

☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!!HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE!!!....
┌┴─┴─┐-┘─┘..SINGGAH DR SEGMEN BA..
│▒┌──┘▒▒▒│..MENJEJAK 164 DISINI!!..
└┐▒▒▒▒▒▒

✿ salam singgah dari mummyweiyda✿
✿eppy blogging ya!!✿

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

April 26, 2011 at 1:56 PM

Singgah gegar yang kata blog baru ni..nak follow boleh? hehe

UpProfits Latest Entry : Jom Merempit dengan ChurpChurp!!! Ada berani?!!!

April 26, 2011 at 8:26 PM

kalau ainul ni yg 1st blog sukee... Fareha Rahmat nye ^_^

April 26, 2011 at 9:43 PM

aynadys: tq dear

weiyda:tq akan ku terjah blog kamu juga

fauzie:boleh aje, nnti sy terjah blog kamu

zyrania: hik hik terharunya..tq

April 27, 2011 at 10:04 PM

ziarah dari blog abg ben..sy blogger bru jugak..hehe..salam perkenalan.. ziarah la..ngee~

http://zonesaye.blogspot.com/

April 28, 2011 at 3:26 PM

singgah dr blog BA n follow lah ^^

May 4, 2011 at 10:40 AM

pemuda haparan: salam kenal juga

xpahniza:ok tq

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...