25 April 2011

apabila bos sangat murah hati belanja makan

Salam, ini cerita semalam tapi tak sempat publish, so hari ini kira halal lah ek, bukanlah terperam sangatkan. Terima kasih bos, ha itu je ayat keramat nak bagitahu, sebab baik hati hulur duit belanja makan. Secret Recipe tak tahan tu, makan lunch set tu yang harga rm15++ dikalikan dengan tiga belas orang, berapakah jumlahnya? ala baru nak rm200 kan, takda hal la hik hik.


Yang baju hitam putih buat peace baje comel tu birthday girl, dipendekkan cerita tuah si birthday girl kami semua dapat tumpang makan free sekali huhuhu bestnya, bulan depan dan seterusnya pun boleh bos kalau nak belanja lagi. Oh ya, kepada mereka yang beri komen dekat entry Ben cari blog barulah tu, malam nanti kot baru boleh jenguk blog engkau orang. Biasalah internet opis macam lembu ni susah sikit aku nak maafkan. Ok layan gambar lah..


















3 org pengomen

April 26, 2011 at 1:05 PM

wah... nak secret recipe jugak... hehe...

April 26, 2011 at 8:25 PM

untung laa... hehehe .!

May 4, 2011 at 10:39 AM

haslinda: suruh bos blanje

zyrania: alhamdulillah :D

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...