24 March 2011

Follower bertuah - Round 2



Salam korang, nampak tak banner kat atas tu? bagus..nampak apa yang tertulis kat banner tu? bagus..cuba baca lagi sekali dalam hati...terima kasih sebab korang memang pembaca setia farehazone. korang masih ingat aku ada cari follower bertuah 2 minggu lepas? ok pencarian follower bertuah pusingan kedua baru bermula..fareha masih ada lagi hadiah nak bagi kat korang semua ni..terbuka kepada follower sahaja..jom jadi salah seorang yang bertuah tu..kali ni pulak hadiah pun tak terfikir lagi, kita tunggu sampai hujung bulan ni ek, fareha akan umumkan siapakah yang betul-betul bertuah tu...

dikesempatan ini juga fareha nak promote seseorang, dia seorang freelance make up artis, hasil kerjanya sangat mengagumkan, walaupun dia bukan lah terkenal macam nurul shukor tapi wa cakap sama lu hasil kerjanya terbaek..bukan nak propa tapi kenyataan ni. nama dia ialah Sofina Touch. nah tgkla gambar yang di copy khas dari blog dia..kalau nak lagi p search lagi kat blog dia ok guys..









pengacara TV Al-Hijrah (Astro)

6 org pengomen

March 25, 2011 at 7:40 PM

salam
gua tak berapa bertuah dalam hal blog blog ini

March 25, 2011 at 8:07 PM

wlam...tryla mana tau bertuah..

March 26, 2011 at 7:57 PM

nice touch =)

March 26, 2011 at 10:41 PM

:)

March 28, 2011 at 12:11 PM

cmne nk join ye kak :) kot2 sy btuah ke
(persn jp)

March 28, 2011 at 2:27 PM

senang je dik...be my follower..itu saja..tajuk pun follower bertuahkan..mane la tau kot adk terpilih

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...