14 March 2011

Follower bertuah itu adalah...

Klik sini kengkawan, mekacih *__* :

Salam u all's..tibalah masa yang dinantikan, pihak farehazone telah pun membuat pilihan..dan dengan ini diumumkan bahawasanya 3 follower kat bawah tu telah pun terpiluh eh silap ejaan, harap maaf sebab nulih dalam keadaan teruja dan tergesa-gesa huhu, terpilih yer.. sebagai follower bertuah untuk pestaim ni..diharap kepada para pengikut yang bertuah tu, emelkan nama, alamat & no. tel kepada farehazone bertajuk follower bertuah (ayu_sabrina@yahoo.com) untuk proses penghantaran hadiah, sowi kalo adiahnya tak memberangsangkan korang, tp arap u all's suka suki ngan cenderahati tak seberapa tu ek...akakkk tunggu emel kalian bertiga ek...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
tadaaaaa......



9 org pengomen

March 15, 2011 at 9:07 PM

alahai akak :D terharu nyaaaaaaa ;)

thankss thankss thankss ! nanti syud hantar sume tu dekat FB keyh :)

p/s : tak ada banner ke menang benda ni ? nanti boleh letak kat side bar belog syud and link ke belog akak ;)

March 15, 2011 at 9:12 PM

akan ku tunaikan permintaan mu itu...nnti banner dah siap akak bgtau syud wada, ok dear..

March 15, 2011 at 9:30 PM

wow!!! i won something? hahaha thanks!!! yeah hard to believe though but i won!!! =D

March 15, 2011 at 9:36 PM

yes u won dear!, ok both of u pls let me know ur details n send an email to me as soon as possible ok :)

March 15, 2011 at 9:45 PM

hehehe dah email dah..=D

March 15, 2011 at 9:53 PM

ok, akak dh dpt detail korang berdua, nnti akak akan inform bila selesai pos, huhu

March 15, 2011 at 10:02 PM

mars mello nak banner juga nak! nak! nak! =D

March 15, 2011 at 10:29 PM

banner dah siap utk u all berdua...huhu sori tak cntk sbb xpandai sgt nak buat..

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...