15 March 2011

Banner ke macam tu?

Salam, ok gediks nak post entry tapi jangan bimbang, hanya cerita pendek, percayalah memang pendek,khas untuk malam ini..fareha hadiahkan banner khas ini untuk 3 follower bertuah tu ye, bukan nak menunjuk tapi saja untuk kenangan, bolehlah kiranya sudi untuk copy and paste, terpulang nak letak di side bar ke tak ok...banner buruk? ok itu memang kelemahan aku yang sangat buta untuk edit gambar, jadi tiada masalahkan? terima kasih di atas respon, dan jumpa di lain pertandingan pulak, insyaAllah...babai i lep biu..



p/s: hanya tunggu lg sorang follower tu tiada khabar dan beritanya, sekiranya sampai minggu hadapan masih juga gagal menerima sebarang maklumbalas (skema sekejap..biarkan ok), aku berhajat nak pilih follower yang lain...aci tak macam tu? huhuhu apa-apa pun bergantung kepada keadaan ok

5 org pengomen

March 15, 2011 at 10:56 PM

dah save hehehehe phewiiiit nice..peace =D

March 15, 2011 at 10:59 PM

check my new update =P

March 16, 2011 at 8:31 AM

ok dear..

March 31, 2011 at 5:26 PM

wah camne nk wat banner ya sis?? cer bg tutorial...hehe

March 31, 2011 at 7:59 PM

alamak tutorial? akak ni bkn pandai sgt main belasah je, malu la nak wat tutorial, ok kalau nak tau byk tutorial cuba p kat http://c33ram00n.blogspot.com, dlm blog dia byk tutorial dr basic sampai yg susah...

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...