17 March 2011

Birthday Boy | Irfan Hakimi anak mama

Salam, di tghari yang damai sambil tengok video si SUJU akan tetapi bukan sorry sorry ya, dah basi macam susu masam, sekarang layan Bonamana la pulak..fine..dah jadi seperti kanak-kanak riang yakni NAJWA yang fanatik dengan si jambu mata sepet ni..ok abaikan, aku nak beri ucapan untuk anak bujang aku yang sorang tu, hari ini maka genaplah umurnya dua tahun, ye itulah kenyataannya sudah pun dua tahun lalu mengingatkan mamanya bahawa dia juga akan tambah usia setahun lagi..Happy Birthday sayang mama..semoga menjadi anak yang soleh, lebih cerdik, lebih hensem, dipanjangkan umur, dilimpahkan rezeki, dan lain-lain, nak senaraikan semua takut muntah orang nak baca...muaahhhh mama dan papa sayang irfan hakimi,ok itu jer babai..
:
:
:
:
:
:
:
:
:

3 org pengomen

March 17, 2011 at 6:46 PM

http://thelittlesyudsays.blogspot.com/2011/03/it-just-perfect.html

thankss akak ! apa pulak akak cakap hadiah tu silly , okay sangat3 ! memang dalam hati doa akak bagi shawl , tetiba dapat sekali dengan ribbon clip yang comel tu :") alahai terharunyaaaa . thankss jugak card tu , cantek sangatttt :D

ps : entry tu untuk akak , harap sudi baca :)

March 17, 2011 at 6:49 PM

ohh , HAPPY BIRTHDAY untuk adik IRFAN HAKIMI yang comel tuuu :)

March 17, 2011 at 9:17 PM

irfan hakimi jawab, mekacih akakkk...huhu, ok dik akak akan tgk entry adik tu..thanks a lot 4 ur support

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...