27 February 2011

HEARTBEAT, dpt duit lebih

Salam u all'ss...aku nak kongsi satu mender ni, aku dpt perkara ni dr seorang blogger, haaa ni salah satu lg cara nak dpt duit sampingan selain nuffnang, namanyer HEARTBEAT dan dont worry biler korang daftar tidak akan mengganggu gliteri korang di nuffnang yer, lagi sekali aku ulang....Jangan bimbang, ianya tidak akan sama sekali menjejaskan status gliterati Nuffnang anda....HEARTBEAT ni bukanlah competitor Nuffnang, blog anda hanyalah diperlukan sebagai tapak pengiklan bagi menjual barangan souvenir nya. Caranya sgt2 mudah, kat entry ni aku bg step by step, yang pertama sekali klik banner kat bwh ni dah ikut step seterusnya spt gambar yg tertera;

1.Klik banner ni



2.
3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
10.
11. 12. Untuk tgk duit yg korang dpt, klik mcm kat bwh ni:
Korang dah klik? maknenya aku dah dapat RM 0.04 sen *____* terima kasih
(Setiap IP, hanya satu klik saja bagi sehari )

Haa mcm ni la yg berlaku, setiap klik korang akan mendapat RM 0.04 sen, sikit tapi lama-lama nanti jadi bukit menjadi ratus / ribukan? Sesuatu yang free tanpa syarat yang ketat adalah sangat menguntungkan. Takde sape nak bagi wang semudah itu melainkan HEARTBEAT.
Jom la menabung tuk masa depan anda ecehhh...

2 org pengomen

February 27, 2011 at 6:45 PM

akak..letak la banner ni kat sidebar ke..@ kt header ..mcm nuffnang tu ;)

nnt org masuk..bole klik2 ;)

March 1, 2011 at 7:42 PM

ok dik...tq syg..

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...