01 January 2011

Dinner Tahun Baru 2011

Salam sume n samat tgh malam huhu, jam menunjukkan kol 11.45mlm, sambil tgk X-men kat tv2 ni sambil tu msk entry baru tuk ari pertama tahun baru...sebab tu la aku gagah jgk nak wat entry ni takut terlepas 01.01.2011...ok dipendekkan citer tadi kami 1 femli p mkn kat Restoran Asli Kampung Siam di Shah Alam, betul2 kat belakang stadium...Ini adalah kerana kami sume dibelanja oleh ibu yg naik gaji oppss terlepas cakap plak huhu, thanks ibu..berbekalkan 8 jenis lauk, 8 jenis air, 8 org dewasa mkn, 1 org baby setahun sembilan bulan (aktif giler) sgt mengenyangkan perut kami...mknnnye sume pedas tp sbb FOC kan maka dengan itu habisss....saksikanlan bukti2 kat bwh itu bahawasanya kami mmg p mkn kat sana (poyosss) dan dimaklumkan yer tiada sebarang edit pada gambar dan sumernye asli, baik buruk itulah dia huhuhu...k guys pasni nak tito...g.nite, assalamualaikum























1 org pengomen

farhah
January 2, 2011 at 12:30 AM

kenyang tp tak knyng. pedas gilon. huhu. nxt tyme giliran kaah pula. huhuh ;p

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...