03 January 2011

Ting Tong Versi I

Salam guys, utk pengetahuan ini bknlah masa 'singgang' atau erti kata lain 'tadak keje' tetapi inilah masanya kami sgt kusyuk ingin melaksanakan kerja dan tetiber hrmis menjadi gelong, sumpah lembab tak hengat! huhuhu, percaya tak? tolonglah percaya ek..oleh krn keadaan menjadi begitu maka kami mengisi masa terluang itu dgn menunjukkan aksi berikut (don't try this at home,haha),tak mau bebel byk,so saksikanlah gambar2 bersama jalan citernyer...

Ini adalah kami, tp opps missing sorang, sepatutnye da kat krusi yg cntk tu (cntk kerss) tp dia bz angkat tepon da..

yeah super girl tengah pose, dan percaya ato tak hok tgh tu adalah leader kami (haruslah ketua bile dah peace mcm tu haha)

pabila love tu hanya buatan tangan, begitulah hasilnya, sungguh menyedihkan tp sweet kan..kan..

jangan tinggal daku wahai A bkn nama sbnr, erk tak bole bla..huhu

3 org ni pantang nampak kamera terus 'beku'

hp pun nak enteprem...takpela kasi can, tepon baru katernye huhu

kau adalah kau, dan aku adalah aku (gimik baek punye), plg suke gambo ni, ada kimianyer tersendiri huhuhu

ayu la konon tp bole la..bole bla huhu

ini tanda kegembiraan kami, ko ade? ahaks, poyosss n alwiz

no komen (penat menaip daa)

isk isk isk kesian anak2 sape ni...terbiar je aku tgk huhu

ini lagi la...anak sape 2 org ni, mcm silat sesat je, ada betoi ka? hahaha



:: p/s ok tq korang sbb tgk sampai hbs, nantikan kesinambungannye nanti ek..kalo ader la huhu, babai ::


5 org pengomen

January 4, 2011 at 2:09 AM

ahaha...dpt teman2 sporting cmni memang layaann
stress kt tempt kje pon kurg agknye..
hehe

header baru...peewit...=D

January 4, 2011 at 9:05 AM

over taw korang :P

January 4, 2011 at 5:20 PM

maaf ye kengkawan sbb mereka2 di atas ni mmg sejak azali dilahirkan begini huhuhu...kami stress so nak ilangkan stress kena over mcm ni (padahal takut kantoi ngan boss kah kah..)

January 5, 2011 at 11:11 PM

kalau boss nmpk ne..agknye boss pon join same..
ngeh2

March 15, 2011 at 9:07 PM

mmg dah join pun huhuhu, haruslah kan, havoc katernyer...

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...