28 December 2010

Korang Pernah dgr SNSD ??

Salam...soalan kah itu? apakan? eh apakah itu? Haaaa semua bermula di sebabkan cik Najwa, yer najwa lah org yg bertanggungjawab memperkenalkan SNSD ni kpd diriku yg cetek pengetahuan muzik korea ni, kenape musti korea? aku pun tak tau, tetiber je aku berkenan tgk artis korea yg sememamngnya cute miut lagi cun, ok Girls Generation name mereka...dorang ni trademark nyer tarian, sgt gorjes bile tgk dorang nari, n lg 1 kumpulan yg tgh hot Super junior, ala yg ader 12 org mamat yg jambu mcm jambu batu huhu... nak tgk kehebatan tarian dorang ni ha search je kat you tube, ala sure korang tau punye kan, aku je sebnrnye ketinggalan dr org lain huhu paperpun sokongla buatan Malaysia ok
* __* ,saje je bukak entry ni bknla taksub sgt tp suke2 jer...tq sbb sudi baca... muaahhh

3 org pengomen

December 29, 2010 at 2:43 AM

hehe..sy xminat sgt korean ne..
so..memang tak kenal sape mereka T_T

December 29, 2010 at 8:10 AM

dulu saya pun tak minat..skang minat skit huhu, celet skit..

December 29, 2010 at 10:34 AM

=D hehe...
oh ye..akak ..kte da masukkn link blog akak kt blog list..
thanks ye ^___^

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...