29 December 2010

CONTEST INSAN KESAYANGANKU

Salam sume, tadaa.....ni lah pestaim aku join contest yg telah dianjurkan oleh blogger, sj suke2, dan contest kat bwh ni adalah anjuran http://miejuzsamoza.blogspot.com/ (jangan lupe klik ekk kalo nak join, ala join je la huhu). Jom guys kite tgk n serbu, kalo menang bonus la tu huhu, kalo kalah pun takper, janji leh sesame kenal kan..kan..



ok kat bwh ni adalah gambr yg akan dipertandingkan, gambo mmg tak cntik tp sgt2 bermakna (masa pestaim dpt baby). Aku sayangkan mereka sebab mereka berdua adalah nadi utk aku terus berusaha utk menjadi isteri dan mama terbaik, kasih syg itu akan terus membara di dalam kalbu dan hati mama hingga akhir hayat.


5 org pengomen

December 29, 2010 at 2:54 PM

hehehe.
thanks join contest ni..
semoga berjaya! ;)

December 29, 2010 at 2:57 PM

fuhhhh moga menang huhuhuhu

December 31, 2010 at 12:07 PM

moga2 menag hihihih...^__^meh komen2 sikit
http://muhamadabbasbinmohdamin.blogspot.com/2010/12/insan-kesayanganku.html

December 31, 2010 at 7:12 PM

irfan iras2 wjh ibunye..hehe
good luck kak ;)

January 1, 2011 at 8:28 AM

tq dear fxysche...

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...