19 January 2012

Aquara Spray untuk makeup tahan lebih lama

Salam semua, pagi ni aku nak share something untuk makeup tahan lebih lama. Inilah dia aquara spray. Ini spray lain yang menjimatkan tapi berkesan ya. Untuk dapatkannya boleh search kat FB insan yang bernama Sue Elle. Dia ada jual..best sangat pakai aquara ni, tak percaya cubalah sendiri. Nanti bagitaulah akak Sue Elle tu korang dapat info dari aku ok. Sekian terima kasih.

Photobucket

5 org pengomen

January 19, 2012 at 2:35 PM

haa benda ni la yg kita carik.. thanks for the info kak :D

January 22, 2012 at 9:42 PM

akak da cube ke..cam nak cbe tapi takot laa..

January 23, 2012 at 9:01 PM

@Syafrina Utopia

akk mmg dah cuba dan pakai kat muka sendiri..mmg best sgt!!

January 24, 2012 at 10:06 AM

Euwww thanks ek fareha tlg promote.. Harini baru sempat nk usha usha blog :)
Aquara spray ni memang best.. Selain tuk makeup, jugak tuk segarkan muka exspecially kalau ngah penat drive.. Spray je :)

February 8, 2013 at 3:39 PM

Camne nk beli....kat mne yerk...

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...