22 January 2012

Aku sudah ada Twitter :D




Salam semua, ada berita gembira. Secara rasminya aku baru buka akaun twitter, ok fine terlambat, terlewat so whatever ahaks, janji dah adakan. Maaflah ya aku masih baru nak tweet men tweet, lembab sikitlah nak pick up. Tunggu dah expert sampai muntah aku tweet hahahaha. ok sesiapa yang sudi jom follow aku di twitter.com/fareharahmat. Atau ada sesiapa yang nak suruh aku follow pun bole silalah tinggalkan url nya di komen ok. Ermmm nak rasa apa nikmatnya twitter ni.

3 org pengomen

January 22, 2012 at 11:47 AM

ok la tu...

January 23, 2012 at 12:47 AM

nak polow nak poloww!! hehehe ;)

January 23, 2012 at 9:01 PM

@FizaFizz

follow jgn tak follow huhuu

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...