01 December 2011

Pyka Rahmat bertunang?

Salam, hahaha gimik yang tak gempak. Saja pancing nak suruh buka entry, patut tak? sori la niat sebenar aku hanyalah nak memberitahu harga untuk makeup pertunangan hanyalah RM150 + transpot.

Walaubagaimanapun, untuk area putrajaya transport free of charge ok. Peringatan lagi untuk semua customer yang disayangi, harga ini akan berlanjutan sehingga 31 Disember 2011 sahaja. Rasanya dah berpuluh kali cakap, kang ada pulak cakap dalam hati " ye lah aku tahu berapa kali nak cakap", erkkk ada ke sorry lagi sekali huhuhuhu.

Kalau berminat contact je aku ok, no ada kat bawah entry ini. Sekian terima kasih :).

Photobucket

8 org pengomen

December 1, 2011 at 10:05 AM

cantik:)

December 1, 2011 at 10:11 AM

@FIFIEY LYCHEE MARATION

terima kasih :)

December 1, 2011 at 10:29 AM

Chantek! ^_^

December 1, 2011 at 10:57 AM

Salam pekenalan ..umi singgah jadi follower ..wahhhhhhhhhhhhhhhh cantik giler ..pandainya mekap .. tapi umi duduk kat sarawak ..

December 1, 2011 at 12:53 PM

cantik nyer..awesome

December 1, 2011 at 3:26 PM

@:: Ika ::

tq ika..

December 1, 2011 at 3:27 PM

@My Life's Journey

xpe2 nnti bila dtg putrajaya/kl bgtaula leh makeup kn :)

December 1, 2011 at 3:27 PM

@Tentang Kita

tq dear

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...