13 December 2011

Kelas terakhir ada special gitf tau!!

Pengumuman, pengumuman !! Khas untuk semua, memandangkan ini 17.12.2011 ini adalah sesi kelas yang terakhir untuk tahun 2011 makanya kelas terakhir ini spesel sikitlah. Kepada student yang konpem, booking dan bayar deposit akan menerima gift/cenderahati dari aku.

Cenderahati itu tanda penghargaan kepada semua yang selama ini terus support farehazone.blogspot. Diharap student dapatlah kiranya menerima cenderahati itu dengan seadanya ok. Bukanlah barang yang hebat sangat pun tapi tentunya ikhlas dari hati kecil ku ini, ewahhh. So tempat masih kosong lagi 4 je, siapa cepat dialah dapat ok.

Aduhai nak tahu ke cenderahati tu apa? sebenarnya aku sukakan kejutan tapi takpelah meh aku tayang sikit apakah cenderahati tersebut. Tadaaaaa......


Photobucket


Ini adalah palette miss rose 18 colour


Comel tak?. Tapi nanti bila dah dapat jangan marah pulak kalau warna tak sama sebiji ngan gambar ok. Mungkin sama dan mungkin tidak, yang pastinya pallete ini sangat cantik warnanya. Boleh jadi korang punya makeup harian / travel. ok itu aja nak bagti tahu.

6 org pengomen

December 13, 2011 at 5:12 PM

i ade makeup ni..beli ngn myfren..dgr kata peramugari air asia pon guna makeup ni

December 13, 2011 at 5:15 PM

wow. bestnye (:

December 16, 2011 at 7:46 PM

cantik

December 16, 2011 at 8:38 PM

@Cik Tqah

mmg best pallete ni :)

December 16, 2011 at 8:38 PM

@shiema sufian

ada masa lagi kalao nak join

December 16, 2011 at 8:38 PM

@Juliana Z

huhuhu tq

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...