19 October 2011

Segmen : Saya , blog dan pembaca


Salam, ok pagi ni aku join segmen lagi. Segmen BA plak, nampak banner besar kat atas tu, ok kalau mahu join sila klik SINI.
Saya, blog dan pembaca : secara ringkasnya aku memerlukan pembaca dan pembaca memerlukan perkara berfaedah dariku untuk diri mereka apabila membaca blog aku. Jadinya aku berkongsi ilmu dan memberi ilmu tentang dunia solekan dan perlu membuat mereka confident dengan penampilan melalui ruangan blog ini.ok dah macam darjah 1 punya karangan, lantaklah lalalalala.
Gambar yang mewakili diri ini ada dibawah. Barangsiapa yang inginkan service makeup untuk sebarang majlis boleh aje contact aku ok.

Photobucket

33 org pengomen

October 19, 2011 at 10:08 AM

wahhhh .. nak make up2 blh dtg sini lah !

datang dari segmen yang sama hehe!

October 19, 2011 at 10:36 AM

bagus bagus...sempat promote servis hehe nnt saya contact yea kalau nak khidmat berkenaan..


salam kenal dari segmen yang sama.. ;)

October 19, 2011 at 11:05 AM

bw here :)

October 19, 2011 at 11:10 AM

waaa...bagusnya..siap diselitkan iklan lah....

October 19, 2011 at 11:24 AM

datang melawat dari segmen yang sama...

October 19, 2011 at 11:25 AM

Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

TERKINI DI LULU-PAGES

October 19, 2011 at 11:38 AM

dtg dri segmen sama ^^

October 19, 2011 at 11:39 AM

dr segmen yg sama, wahh..ada service make up la, tutorial make up ada jgk x hehehehehe demand!

October 19, 2011 at 11:40 AM

selamat tengahari..singgah dari segmen Ben..

kalau sudi jemput join 1st GA dari Baiz ye..:)

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

October 19, 2011 at 11:41 AM

singgah dan follow sini

October 19, 2011 at 11:44 AM

bolehlah blajar make up ne huhuh ^^


Datang dari segmen yang sama
Datang nak ziarah rakan blogger ^^

JEMPUT JOIN SEGMEN GENK

October 19, 2011 at 11:46 AM

wahh mmg besh dapat men conteng conteng mukaa kat sini

October 19, 2011 at 11:52 AM

singgah sini dr segmen yg sama..mekaseh yer singgah blog saya... Salam perkenalan! :)

October 19, 2011 at 12:21 PM

dari segmen yang same.. wah boleh tolong make up kan untuk dinner ?
HAHA Saya , blog dan pembaca

October 19, 2011 at 12:51 PM

kakak pretty, eyda datang menjenguk :)

suka makeup² ni sis. kalau dekat nak mntak tolong ajarkan.

October 19, 2011 at 1:10 PM

nka kawen lambat lg, lau xleh pgl akak mekapkan syieda.. syieda dtg dr blog abg BEN =.=

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

October 19, 2011 at 1:52 PM

salam, singgah jenguk geng yg join segmen BA.....

October 19, 2011 at 1:56 PM

dr segmen yg sama..jmput dtg blog y x seberape..heheh =)

October 19, 2011 at 2:24 PM

singgah dari blog BA

October 19, 2011 at 2:26 PM

jalan2 menjengah....salam kenal :)

October 19, 2011 at 2:48 PM

Singgah dr segmen sama n trus follow cni :)

http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

October 19, 2011 at 2:57 PM

owh suka mekap comel2 ^^ wah nanti bolehlah bagi tutorial mekap.sggh dr segmen bro BA :}

October 19, 2011 at 3:10 PM

brp cost utk make up pengantin?tunang? then area mana u ambil? btw i dtg dr segmen ben juga.inhttp://miezahamizah.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.htmlteresting bila dpt tahu psl make up2 ni.

October 19, 2011 at 4:17 PM

hi lalink! ziarah kembali..toink toink.. =)

October 19, 2011 at 4:44 PM

Salam kenal.Dari segmen yang sama.=)

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Saya, blog dan pembaca"

October 19, 2011 at 5:48 PM

Jom kenal-kenal! Teruskan berblogging! kalau sudi..Singgahlah blog Eza yer..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

October 19, 2011 at 8:54 PM

Menjenguk rakan blogger yang join segmen yang sama. Moga dapat manfaat dari segmen yang dibuat Ben.

HASRULHASSAN.COM

+kongsilah apa yang baik itu buat diri dan buat orang lain. Bagus kita menyemarakkan budaya ilmu dalam blog ni.

October 20, 2011 at 12:59 AM

salam..kunjungan balas :)salam pkenalan..

October 20, 2011 at 8:44 AM

Singgah pagi...sambil2 tinggal jejak :)

October 20, 2011 at 9:23 AM

shiema singgah dari segmen yang same :) jom singgah dan follow shiema. shiema follow sini ye awak :) 700 :)

October 20, 2011 at 10:21 AM

Singgah sini dari segmen yang sama..salam perkenalan...^^

October 20, 2011 at 10:28 AM

Singgah sini dari segmen yang sama..salam perkenalan...^^

October 20, 2011 at 12:08 PM

sama-sama menyinggah :)

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...