07 October 2011

Segmen bersama Fareha Rahmat



Salam girls. Sihat? alhamdulillah. Ok pagi-pagi buta aku meng publish entry ini dengan satu tujuan. ok dah macam slogan semangat sukan, apa-apa je lah. Ringkas saja, aku nak buat segmen pagi ni. Tempoh tak lama, hanya sampai kol 3.oo petang ini sahaja.

Syarat:

1. Wujud entry bertajuk ' Segmen bersama Fareha Rahmat'.

2. Print screen /copy gambar header di atas dah letak dlm entry tersebut. Cara nak copy adalah klik pada gambar tersebut. Dah keluar window lain baru copy ok.

3. Letak gambar korang sebelum dan selepas mekap.

4. Letak url dalam ruangan komen, itu sahaja.

5. Hadiahnya topup RM10 terus ke telefon anda.

6. Seorang pemenang bertuah akan aku pilih.

1 org pengomen

October 7, 2011 at 9:35 AM

alaaa...baru nk join..xdak gmbr mekap la pulak..sobsss

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...