07 October 2011

Kelas Solekan Peribadi seterusnya

[Sticky Post]



Salam semua, hanya short update sebab lepas ni nak teruskan dengan kerja yang belum siap. Ok dah ada beberapa orang yang call tanya pasal kelas solekan peribadi pada sabtu ini. Maaf kepada yang nak hadir sabtu ni, kelas memang dah penuh. Terima kasih kepada yang dah booking. Tetapi jangan risau, aku akan buka lagi kelas seterusnya :). Boleh tarik nafas lega dah huhu. Detail seperti dibawah, so cepat-cepat booking sebelum tempat penuh ok.


Kelas Solekan Peribadi (Asas)


Tarikh : 08 Oktober 2011 (Sabtu)

dipinda pada

09 Oktober 2011 (Ahad)


Tempat : Presint 11, Putrajaya


Bayaran : RM60 seorang


*deposit separuh diperlukan bagi booking tempat


Booking/pertanyaan : 019-3944695 (Fareha)



Booking :

1. Norida Ramli

2. Siti Mariam Ismail

3. Siti Nur Adawiyah Norshamshah

4. Azfarina Zulkifli

5. Siti Noor Shazilla Zaki

6. Wan Nur Syuhada Wan Sulaiman

9 org pengomen

September 29, 2011 at 1:58 PM

wahh buat kelas =)

September 29, 2011 at 2:16 PM

:)

September 29, 2011 at 9:50 PM

if i was there, i wanna join ur class make-up..hehe. sis make-up kan siapa tu??

September 30, 2011 at 7:42 AM

siapa? dlm gambar tu ke? dialah yuyu zulaikha...kenal?

October 3, 2011 at 9:04 AM

8 october?? maera mau.. =)

October 4, 2011 at 3:48 PM

kenal melalui blog. but i'm not sure she knows me or not. salam to her ya, sis :)

October 4, 2011 at 3:58 PM

maera : jom la maera join

farra : ok :)

October 6, 2011 at 9:39 AM

wah....ada kelas solekan! bagus, teruskan usaha mu...!

October 6, 2011 at 2:51 PM

berminat tapi macam dah lambat tgok la...kebetulan dah ada plan lain...next time la..

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...