11 October 2011

Makeup Transformation : Promotion

Salam, promosi oiii promosi. Short update petang ini merangkap entry untuk hari ini. Aku sedikit sibuk dan hati tak berapa nak tenteram sangat sebab si gendut dan encik suami demam, lepas tu nenek aku jatuh pulak.


Aku hanya nak buat pengumuman, aku rasa macam nak buat satu photoshoot outdoor. Harga hanyalah rm80 [makeup] + outdoor photoshoot [Free og Charge] ditaja oleh aku. Nanti gambar tu korang boleh ambil dan letaklah kat mana korang nak.


Untuk booking deposit separuh diperlukan. Sesiapa berminat boleh call/sms aku terus di 019-3944695.


Photobucket

1 org pengomen

October 11, 2011 at 11:35 PM

kak..mcm best je..akak makeup cantekla..huhu

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...