29 October 2011

Dinner Makeup - Nisa [28.10.11], first talent

Salam semua, ok pagi-pagi dah semangat bukan main nak update blog haha. Semalam kan tak larat so tunda la hari ini, itu yang online pepagi buta dah tu. Macam dalam teaser semalam, sebenarnya ada 3 talent yang aku makeupkan semalam. Tetapi memandangkan gambar melimpah ruah, jadi aku ambil keputusan untuk post entry secara terpisah untuk setiap talent.


Talent pertama namanya nisa, orangnya tinggi lampai u all's. Bila dah makeup dan dia siap pakai baju untuk dinner tu dia dah macam klasik plak aku tengok. Jom layan gambar.
















Untuk service makeup bagi sebarang majlis boleh terus contact aku ya. Harga untuk 2011 masih promotion sehingga disember ini.

2 org pengomen

October 29, 2011 at 7:50 AM

bezanya bila da mekap..cantik =)

October 29, 2011 at 12:30 PM

uihh..teringinnyer nak tgk muka sdri bila dimekap..

cne nak dimekapkan mcm ni ek??hehe

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...