29 October 2011

Dinner Makeup - K.Afsah [28.10.11], second talent

Salam kawan-kawan. Sampai masa entry untuk talent kedua pula. Tak habis lagi pasal makeup dinner semalam ya. Talent kedua ini bernama kak afsah, sebelum makeup muka kak afsah macam perempuan melayu terakhir gitu tapi selepas makeup wowwww macam artis u all's huhuhu. Itu pendapat aku dan mereka-mereka yang berada di tempat makeup tu la. Cuba korang tengok gambar-gambar kat bawah, ada skit iras artis mana?.














ada iras sikit macam anis suraya tak? huhuhu. service makeup boleh roger aku :).

5 org pengomen

October 29, 2011 at 4:28 PM

gambar 2 drpd bwh mcm lisdawati

October 29, 2011 at 7:11 PM

lisdawati pulak huhuhu

Anonymous
October 30, 2011 at 7:06 PM

Haha..tuan bdn tumpang lalu.. Cun abis hasil dr kerja tgn fareha!

November 10, 2011 at 5:54 PM

akk, kening tu akk lukis ker? cantik sgt terbentukk..

November 11, 2011 at 7:22 AM

@HotMomma

ye hotmama, akak lukis je

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...