15 September 2011

Testing : Classic Make Up

Salam, selamat malam semua. Aku baru je testing make up ala-ala classic, konon nak masuk contest Ian Sham, ermm macam takda harapan je. Ada kejutan, aku buat video pendek. Tolonglah percaya, kecetekkan ilmu pasal video ni akhirnya dapat juga siapkan video pendek. Hahaha pakai cyberlink webcam je, memang agak koman dan gambar tak cantik, harap maklum. Ohya lagi satu, suara macam katak ok aku tahu dah tu. Kutuk dalam hati sudahlah ek hik hik.

Gambar dari webcam



Gambar dari kamera digital



Sorry video aku delete, taknaklah letak. malu la.


4 org pengomen

September 15, 2011 at 11:40 PM

cantiklah kak..hehehe.suka tengok..nampak simple jer..kalo classic lipstic msti macam merah2 sket an

September 16, 2011 at 8:12 AM

kak jgn jatuhkan diri lu.....usaha k....sebab ok jep....lau akak da ckp cm tak boleh...jd tak boleh t...takpe join jep...k....chaiyok2!!!!

September 16, 2011 at 11:58 AM

bersihla muka kak ni, pakai produk ape ek. sharela

September 16, 2011 at 11:45 PM

hye dear,
do visit my collection..

http://glariousshawlcollecitons.blogspot.com/

thnx so muchhhh dear..
:)

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...