12 September 2011

Segmen Lucky Draw bersama Fareha Rahmat telah tamat

Salam, ok macam yang aku cakap tadi, segmen lucky draw akan habis pukul 12tgharikan, makanya segmen ini aku tutup. Terima kasih kepada mereka yang sudi joinkan diri, anda memang supporter terbaik!!.


Ok, pemilihan telah pun dibuat. Ada dua lagi pengadil yang bersama-sama bergandingan bahu dengan aku ahaks, seorang lelaki dan seorang perempuan so adil dan saksamakan. Selepas mereka membuat pilihan, aku pula yang menentukan pemenangnya. Dengan ini diumumkan dengan gembiranya, pemilik banner di bawah adalah pemenangnya.






















Tahniah amalina athman :D. Silalah contact akak dengan kadar segera supaya topup kamu boleh diberikan dengan segera juga :). Kepada yang tak menang, belum rezekilah tu, nanti kalau ada lagi segmen lain boleh cuba ok.

3 org pengomen

September 12, 2011 at 12:14 PM

Assalamualaikum akak.err, amalina Athman laa..hehe.
Alhamdulillah terpilih untuk lucky draw akak. Terima kasih ya..:)

September 12, 2011 at 12:30 PM

sama2 :)

September 12, 2011 at 10:39 PM

thniah kpd yg menang..

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...