12 September 2011

Aku nak bagitahu sesuatu ni

Salam, saja je buat entry khas ni sebab nak review pasal mekap hari sabtu lepas. Memang dah ada entry untuk itu sebelum ni, tapi aku nak promote lagi sempena nak cuti sekolah ni kan ramai yang bakal berkahwin. Aku menyediakan service make up untuk nikah dan juga sanding ya.

Harga seperti yang telah ditetapkan dalam pages di atas. Untuk nikah hanya rm200 dan sanding rm250. Jikalau pengantin menginginkan khidmat mekap aku untuk kedua-duanya boleh saja. Buat masa ini, cuti sekolah nanti baru customer booking untuk 3 tarikh berbeza. Jika ada lagi yang nak booking sila contact aku ya. :).

Photobucket


Photobucket

4 org pengomen

September 12, 2011 at 4:34 PM

u kat mana ?? saya muar boleh turun ke

September 12, 2011 at 4:40 PM

muar brape jam ek? kena tanya encik suami dulula dear kalau ke muar,sbb dia driver huhuhu

September 12, 2011 at 5:29 PM

muar nan mana ? kl ke ?? 3 jam mcm uh .. i dh email kat gmail .ape2 reply situ

September 12, 2011 at 5:54 PM

wah...smart la.nice:)

Post a Comment

terima kasih sebab komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...